Restoran Vetrenjaca

Restoran Vetrenjaca

O Nama

Pančevački kej i obalu Tamiša ukrašava jedna neobična i lepa građevina - restoran Vetrenjača. Svojim izgledom mami poglede, ali i izaziva osmehe i želju da se zaviri unutra.

Restoran domaće kuhinje Vetrenjača počeo je sa radom krajem jula 2006. godine. Po samom nazivu ovog objekta , može se naslutiti njegov spoljašnji izgled i to po čemu je on ustvari prepoznatljiv.

Građevina deluje impozantno i svaki prolaznik će poželeti da proviri unutra i na tom mestu popije barem šoljicu kafe. A kada uđe, unutra će ga dočekati ljubazno osoblje, interesantan i toplo uređen prostor, sa odličnim kulinarskim specijalitetima. I ko tome može da odoli?

Restoran se sastoji iz tri zasebne sale: Okrugle sale, Sale Tamiš i Vip sale, koje su različitog kapaciteta, pa je moguće primiti različite grupe gostiju.

Bašta je velika, okrenuta prema reci, pa je pravo uživanje i zadovoljstvo biti ugošćen na jednom takvom mestu, sa takvom vizurom. Čak i po najtoplijem vremenu, osećaćete se prijatno, jer će vas osvežavati baštenski rashladni klima-sistem.